| Superior a întrebat:

Cand alerg,ma inteapa in piept o zona care cica ar fi splina. Ce sa fac? Nu pot alerga ca altii straight face Daca m-ar alerga un criminal,probabil as indura durerea insuportabila ca sa alerg de el, dar as muri deoarece splina ar putea pur si simplu sa... crape?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Splina nu este in piept, este la o palma de buric, in stanga pe linia de mijloc a burtii.
Nu crapa nimci in tine, probabil esti grasut si nu esti fit deloc, iar daca nu targi de tine acum, mai tarziu o sa ajungi obez.
Ce expeimentezi tu experimenteaza oamenii grasi si obezi, lipsa de aer din piept, cand alearga!
Asta nu-i nici o boala si nimic, doar lipsa totala de antrenament si este extraodinar de rusinos mai ales cand esti copil.
Pune mana si apuca-te de sport!

| Superior explică (pentru Violleta2022):

Ahm...sunt foarte slab happy Si aveti dreptate, in stanga jos ma doare unde se termina coasta, dar am scris intrebarea la repezeala si n-am bagat de seama. Eu sunt genul de om care pune pe ceilalti sa faca treaba(cand sunt elev de serviciu)in schimbul copiatului la test si rezolvarea temei in clasa happy

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Splina e exact unde se termina coastele pe stanga. Alergi cat poti si in ritmul adecvat, nu merita sa te fortezi ca dupa ai alte probleme. Pe mine ma durea ficatul ( dreapta ) la alergarile de rezistenta dar nu-mi era rusine sa raman in coada. La altele am fost un bun sportiv. Dupa cl a 8 a am mers mult pe bici si am capatat o rezistenta mai buna. Nu te forta daca doare, fa niste analize la dr de fam.

| reihiuke a răspuns:

Ce imaginatie bogata. si negativa laughing

| Horologer a răspuns:

Eu zic ca nu ai conditie fizica, adica faci sport prea rar.Si ciudat sa zici ca te doare in piept din cauza splinei deoarece ea este putin mai jos.Mai exact pe partea stanga putin mai jos de piept.Si e o afectiune care toti o aveam cand depunem efort mult.Succes si sper ca te-am lamurit.

| AdrianDanezu69 a răspuns:

Du-te la doctor. Nu vreau sa te speriu, dar poate ai nevoie de operatie

| Superior explică (pentru AdrianDanezu69):

Nici eu nu vreau sa te supar, dar e o gluma sau e ceva serios?

| alexander911s a răspuns:

Probabil apendicele începe să se inflameaze, dacă durerea persistă, te rog să consulţi un medic.

| darrio2007 a răspuns (pentru alexander911s):

O fi mutant tipul. Are apendicele in zona pieptului. Cool!

| alexander911s a răspuns (pentru darrio2007):

Ops, nu citisem bine

| darrio2007 a răspuns (pentru alexander911s):

Nici o problema. Dar ai fost amuzant. O zi buna!