| csaryus a întrebat:

Cand am dat traseul, am avut niste probleme legat de emotii si l-am picat. Ma gandesc ca data viitoare sa iau ceva pentru asta. Pot face rost de undeva fara reteta de distonocalm sau extraveral?

Daca aveti alte sugestii, sfaturi, pareri care e mai indicat, sunt deschis la orice.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| maria_7345 a răspuns:

Pentru extraveral nu-ti trebuie reteta dar pentru distonocalm da. Eu iti recomand sa iei antisress pe baza de plante ca nu da somnolenta celelalte dau si nu mai esti instare de nimic la examen si incearca sa-ti controlezi emotiile. Multa bafta!

7 răspunsuri:
| Alex20_8915 a răspuns:

Intreaba la farmacie. Povestestei unei farmaciste ce ai patit si te va ajuta.

| TipulVerde a răspuns:

Nu stiu nimic de medicamente, dar cel mai bine e fie sa te impaci cu emotiile tale fie sa incerci sa scapi de ele, mental. Gandeste-te la masina ca o extensie a mainilor si a picioarelor tale. E un simplu examen, pe care daca il vei pica nu e cine stie ce.
Ia-o incet, gandeste, nu te grabi. Daca politistul te vede ca esti emotiv o sa zica ca vei fi asa si in trafic, iar cel mai bun sofer e cel care nici nu simte ca conduce o masina.

| Doar1îngeR a răspuns:

Mananca cat poti de multa ciocolata. dar nici prea multa ca sa ti se faca rau.

| csaryus explică:

Nu cred ca mental pot invinge emotiile. Am mai incercat. Si acum cand ma gandesc ca plutonier Curcan' care ma examina pe mine e si el om, si chiar de treaba, imi vine sa rad de mine si cu fundul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba la farmacie, eu iti recomand o varianta naturala: RELAXIREM Se da si fara reteta si e f bun, l-am cumparat si eu ca sa contracarez emotiile de la nunta. Nu uita sa testezi inainte orice ai lua, doar nu vrei sa adormi la volan laughing Numai bine

| csaryus explică:

Ma intereseaza in special daca e nevoie de reteta pentru distonocalm sau extraveral.

| csaryus explică:

De la valeriana, ar fi chiar penal sa adorm din cauza ei in timpul examenului.