| ionica56 a întrebat:

Cand apar maselele de minte laughing?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alina1990 a răspuns:

Eu am 22 de ani si inca nu mi-au aparut maselele de minte.ele apar intre 13-25 de ani.

6 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Depinde cand apare aceasta masea dar de obicei ea incepe sa apa pe la varsta adolosescentei. Dar nu e obligatoriu sa ii apara aceasta masea sunt si oameni caroara nu le'a aparut niciodata.

| anonima5682651 a răspuns:

Depinde de fiecare persoana!

| Roxetteeeeeeeeee a răspuns:

Masele de minte apar la varsta de 18 ani dar sunt si cazuri in care apar mai devreme. Depinde de fiecare

| ionica56 explică (pentru Roxetteeeeeeeeee):

Am 14 ani, si deja incepe sa-mi apara. Am intrebat-o si pe mama laughingblushing

| Roxetteeeeeeeeee a răspuns (pentru ionica56):

Hmm... Ti-am spus ca depinde de fiecare persoana... Mama ta are mai multa experienta decat noi asa ca de ce sa ne dam noi cu parerea? Eu ti-am spus tot ce stiu. Fundita imi apartine?

| Roxetteeeeeeeeee a răspuns:

Hmm... Ti-am spus ca depinde de fiecare persoana... Mama ta are mai multa experienta decat noi asa ca de ce sa ne dam noi cu parerea? Eu ti-am spus tot ce stiu. tongue. Fundita imi apartinebig grin?

Întrebări similare