Intre 50-100 de RON, depinde de materialul din care face plomba, depinde de cabinet, sunt multe cabinete fitoase, cu secretara, asistente. Si ele trebuie platite si atunci creste pretul.
Pfff de 8 martie sa dezlipit dantura, in 2 ani de 2 ori sa dezlipit si o plomba cu scos nerv, tratament in jur de 120 roni si plomba simpla undeva la 80 roni
Eu am fos in vara sa-mi scoata maseaua de minte. m-au taxat cu 200 de euro. foarte exagerat, sincer. cat despre plomba... nu stiu.
Mi-a picat plomba de la maseaua de sus, stanga. Am facut programare, m-am prezentat-mi s-a facut si un consult de rutina si a spus ca am piatra(mi-a dat si o oglinda pentru demonstratie)--->un detartraj si repunerea plombei din amalgam(locul ramas la caderea plombei anterioare nu necesita alte tratamente) m-a costat 160 de roni (10. 11. 2010). Mi s-a parut scump comparativ cu salariul meu! (mentionez ca era un cabinet simplu cu o asistenta si stomatoloaga)(TM)
Eu am fost anul trecut sa-mi fac dinti si am umblat 7 luni pent-ru 6 plombe am platit 600ron numai plombele sa nu mai pun extractile si restul si acum dupa un an mai am doar o proteza in gura e chiar bataie de joc toti stiu sa ia bani oamenilor da treaba o fac de mantuiala
anonim_4396 întreabă: