La sfarsitul verii.Dar ma duc de drag la stomatolog pentru ca e o prietena a mea si isi face treaba exemplar. Dar cand eram mica si eu eram suuper -speriata de dentisti, dar am avut si de ce pentru ca imi puneau o anestezie care nu-si facea deloc efectul si ma durea cumplit, aveam apoi dureri cu satamanile. Am crescut cu teama de stomatologi, pana m-am imprietenit cu fata asta.
Normale. Nu e teama de stomatolog, e teama de durerea provocata de ustensilele lui.
Intr-adevar nu e placut, dar nu avem ce-i face. Ciocolata asta, bat-o vina!
Nu sunt deloc traumatizante, trebuie tu sa nu mergi cu teamă ca vai de mine ce vei pătii pe scaunul stomatologic, ca te va durea, injectiile dor, dar este o durere suportabilă, mult mai suportabilă decit durerile de dinti, si detartrajul doare cind nu l ai m ai facut dmult si ai gura plină de tartru(piatră pe dinti), dar după ce doctorul incepe sa te detartreze i ti vei simtii respiratia proaspătă scapi de microbii aceia din gură, si dintii îi simti m ai usori, naturali fara greutatea tartrului depus in ani de zile.
" au fost destul de placute." clar e ceva in neregula cu tine . Ultima oara acum fost acum o luna la un simplu control
Vezi sa nu fie ceva in neregula cu tine, pentru ca te trezesti comentand aiurea. Da, pot sa spun ca au fost placute pentru ca nu m-a durut absolut deloc, spre deosebire de altii care se plang de dureri, iar doctorita a fost draguta si m-a luat pas cu pas, avand in vedere ca nu mai fusesem pana atunci la dentist.
"Vezi sa nu fie ceva in neregula cu tine, pentru ca te trezesti comentand aiurea."
mai iesi pe afara, mai socializeaza. Invata sa iti dai seama cand cineva iti zice ceva in gluma ca esti cam incuiata tu asa de fel.
Lasa-ma pe mine asa incuiata, si du-te si mergi cu glume la intrebarile altuia. Ca daca cineva pune o intrebare pe site-ul asta, nu le pune ca sa vii tu cu glumele tale expirate. Pastreaza-ti insultele pentru tine, si limiteaza-te sa dai un raspuns strict pe baza intrebarii. Bafta!
Serioaso unde erai, ia uite ma, mica si a naibii
Stai ma cuminte, nebunule ) Stii tu ca-s mica? Vorbea maturul din tine.
Matur si amuzant decat mica si neamuzanta
Vaiii, da ce amuzant esti. Mai bine neamuzanta, decat cu umor expirat ca al tau ) Si gata, bafta, ca deja furi curent. Cauta pe altcineva de varsta ta cu care sa te contrazici.
Ce rea esti
ps. stiu ca iti este ciuda, ai vrea tu sa fii asa amzuata, neamuzanto
Mie imi place la dentist.Pentru ca de fiecare data cand imi scoateam un dinte nu imi dadea cu sprei dinacela amar imi dadea unul cu gust de inghetata.Asta se intampla la 5 ani.