| fluier a întrebat:

Cand e mai rau sa bei o bere, dimineata dupa micul dejun, sau seara, dupa munca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Dimineata, dar numai daca este cu alcool.
Se va resimti efectul asupra activitatii tale, timp de cateva ore.
Seara, dupa munca, mergi acasa, mananci si te deconectezi. Numai sa nu bei peste masura si sa faci scandal!

cristian
| cristian a răspuns:

Cel mai rau este atunci cand esti bolnav si nu poti bea.

| nicky a răspuns:

Dupa parerea mea o bere ar fi cel mai indicat sa o bei seara cand vi de la munca dupa cina, dimineata nu prea merge.

| Adry a răspuns:

Conform unei reclame la bere : orice om merita o bere, iar dupa o bere este alt om care si acela la randul lui merita o bere happy

| white_2190 a răspuns:

Depinde cat de mult bei..cat de mult tii la bautura....cred ca mai rau este dimineata ..pt k ai de facut o gramada de lucruri toata ziua...asa daca o bei seara te culci si gatabig grin

| baba a răspuns:

Fluier, nu ştiu cât de bine e să bei bere dimineaţa. Dar îţi spun că şi eu o fac şi este Nirvana. Numai bine să păşeşti puţin amorţită în locul în care nu-ţi doreşti să fii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca este bine sa incepi ziua cu o bere. Iti ia cheful de lucru si te indeamna la a doua bere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa bei de dimineata? suna cam deprimant. inseamna ca ai nevoie sa-ti amortesti simturile, fugi de realitate, iti faci curaj sa dai piept cu viata. e un pas sigur spre alcoolism. mai bine faci sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dimineata dupa micul dejun

Întrebări similare