| afrodita3333 a întrebat:

Cand eram mai mica inainte sa intru in perioada de adolescenta aveam un par foarte des fi rezistent dar de cand sunt la pubertate firul s-a subtiat si parul sa rarit. Ce pot face sa am din nou parul des? Nu m-am vopsit niciodata, nu folosesc placa sau ondulatorul si nici fixativ sau spuma in exces.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Estera123 a răspuns:

Foloseste ulei de ricin. Este excelent pentru par. Iti masezi scalpul cu ulei si il lasi sa actioneze timp de cateva ore (3-4) inainte sa te speli pe cap.
Iar de la farmacie poti folosi o gramada de produse, dar nu cred ca au rezultat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mdaa... si eu am aceeasi problema. Foloseste sampoane naturiste si pentru par. Sa nu te speli cu apa rece si sa iti freci bine scalpul. Si foloseste acel ulei de care a zis si Estera123

| andreeahingan a răspuns:

Cat esti la adolescenta firele se cam.....eu iti recomand sa te speli cu sampoane naturale de plante si sa te speli ma des pe cap