Nu au legătură! E doar un obicei pe care ți l-ai format. Toți stângacii pe care i-am ascultat au zis că părinții i-au obligat să scrie cu dreapta dar celelalte lucruri le fac cu stânga. Simte-te liber să folosești stânga ca mână principală! Problemele de comportament dispar dacă încerci singur să te educi. Să fii bun, generos, iubitor, corect, altruist... etc.
Si eu sunt stangace si tot asa am fost obligata sa scriu cu mana dreapta.Balbaiala nu are nici o legatura cu asta.Singura chestie legata de scris este ca eu am un scris urat si scriu destul de incet raportat la ceilalati colegi.In rest tot ce fac, fac cu mana stanga si lucrez repede.Doar scrisul este afectat si nici nu am putut vreodata sa scriu cu stanga pentru ca nu am fost lasata atunci mica si nu a mai mers mai tarziu.Pentru celelelalte probleme ale tale mergi la doctor, e separat de poblema scrisului
Nu au nici o legatura problemele tale cu faptul ca scrii cu dreapta. Ba chiar fiind dreptati, e bine. Au stiut parintii ce corecteaza.