| Cksihja a întrebat:

Când eram mic pe la trei ani așa în timp ce dormeam a explodat soba din cameră, m-am trezit plângând iar sângele îmi curgea din urechi și nu mai auzeam nimic.
Vreau să știu dacă acum după ce au trecut atâția ani mai pot să-mi recapăt auzul, dacă da cum?
Există vreo procedură medicală? E riscantă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Întrebarea e mult prea complexă. Posibil, sunt tehnologii noi. Dar trebuie un doctor să spună cât de gravă e treaba și dacă se poate.
Mergi la doctor! Încearcă. Ia un diagnostic și apoi poți căuta dacă existș tehnologia care să te ajute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Câți ani ai acum? Era mult mai simplu sa mergi la un medic cand s-a întâmplat asta, mergi la un medic si iti va spune el cat de grav e sau daca se poate sa iti recapeti auzul.

| Editocroci a răspuns:

De ce nu dai detalii? tu știi câte detalii nu ai dat?
Orice organism viu are capacitate de autovindecare. Procedură medicală? Ai grijă cu procedurile medicale că multe sunt invazive, agresive sau de-a dreptul cretine.