| al9264 a întrebat:

Cand eram mic si prost, mi-am bagat un ghemotoc de hartie in nas si nu am putut sa il scot. Din moment ce a putut intra, va dati seama ca nu era prea mare, dar e de inteles ca nu e bine sa ai asa ceva in tine. Acum, dupa atatia ani, credeti ca mai e acolo sau s-a dizolvat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| NameInUse a răspuns:

A iesit de mult, cand ti-ai suflat mucii

| Mariaaaavev a răspuns:

Stai calm..si eu mi-am bagat in nas cand eram mica o bucatica de plastic. Din moment ce traiesti, esti ok

| QRazvy a răspuns:

Si eu am avut aceasta problema si doctorii mi-au spus ca in contact cu mucusul, hartia se inmoaie, si daca ai avut vreo raceala in care sa suflii nasul foarte des, sanse foarte mari sa nu mai ai nimic. Si in orice caz. Ghemotocul de cand erai mic in comparatie cu narile tare de acum, stai linistit.