Nu trebuie sa iti fie frica.Nu o sa te doara de loc.S-au inventat nu stiu cate feluri de ace si calmante sa nu te doara.O sa iti faca
2 injectii cu un ac super mega ultra subtire.Ca sa fii tu sigura du-te la un dentist mai scump. Funda?
De fapt o sa-ti puna in gingie, nu doare tare, posibil sa ti-o amorteasca nu cu injectii dar cu un fel de spray.In nici un caz 2 sau 4 injectii...Mult curaj. Fundita?
Deci eu acum o luna am fost la dentist,exact aceeasi problema am avut ca tine. Prima data mi-a zis ca trebuie sa fac o injectie,si am facut un circ si mi-a zis dentistul ca nu ma mai primeste daca nu o fac, pentru ca nu doare. In fine, pana la urma am stat si mi-a pus ceva inainte ca sa nu simt nimic. Mi-a facut-o si nu am simtit nimic. Sa stii ca la dentist cand iti face cu injectia nu doare deloc. Sa nu iti fie frica.
Daca spui ca este foarte cariata inseamna ca extractia o sa fie usoara, deci nu o sa fie nevoie decat de o singura injectie, aceasta o sa fie exact in locul unde ai maseaua cariata sau in apropierea acesteia. Stai linistita ca nu o sa fie foarte dureroasa, iar daca alegi si un medic dentist cu experienta o sa fie floare la ureche. Ai grija ca inainte de a se apuca "de treaba" sa ii spui ca iti este frica si o sa aiba mai multa grija cu tine. Curaj!
La fel am patit si eu.dar.de 3 luni ma chinui cu dentistul.acum am o masea sparta si trebuie sa mi-o scoata.eu merg la :http://www.crystaldentalclinic.ro/.(este o clinica particulara, dar merita) si mie imi era o frica de dentist de numai puteam.incepeam sa plang:)). insa la clinica unde ma duc eu lucreaza numai cu anestezie.iti da cu un gel sa "adoarma dintele":)). apoi iti face o injectie mica in fata dintelui.nu te doare delooc...crede-ma (pana acum mi-a facut 4 anestezii.:( )
Bafta :* (trebuie sa te duci ca altfel patesti mai rau)
Eu zic sa te vaiti de sprayul ala care precede anestezia. Anu' trecut mi-am vizitat foarte des stomatologul si incepuse sa imi placa anestezia...
Dar e posibil sa imi faca doar 1 injectie sau 2? eu am 12 ani si sincer va spunca imi este frica.