| SaraIsVeryBeautiful a întrebat:

Cand este mai bine sa te speli pe dinti:inainte sau dupa masa?
Mama spune ca in timpul noptii se aduna multe bacterii in gura, iar in timp ce mananci ajung toate in stomac si pot provoca infectii.(asta daca te speli pe dinti dupa masa).
Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun.Va rog spuneti-mi cum este bine si cum faceti voi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| XxRoyalxX a răspuns:

In niciun fel. Te speli dimineata, si seara. Nu conteaza cand, bacterii sunt peste tot, dar nu esti cine stie ce. Oricum organismul nostru are propriile bacterii ce le acumuleaza si nu pateste nimic. Trateaza si tu viata mai relaxat. Daca e sa ai o infectie tot o sa treaca.winking

| Joker1305 a răspuns:

Trebuie sa te speli dupa fiecare masa si dimineata happy Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

| KodrutZ a răspuns:

Dimineata cureti limba cu sare de mare, de-aia grunjoasa. Dupa masa de dimineata te speli normal. La fel si dupa restul meselor. In principiu, te speli dupa fiecare masa/gustare. Si ai grija la mizeriile astea cu fluor. Pe mine era sa ma bage in mormint. Pasta de dinti cu argila e dumnezeiasca. Si facuta in Romania de catre firme romanesti, apropos. Eu folosesc GennaDent Argentum si cu asta de git o sa mor. Fie ca imi dai Colgate sau alta mizerie, fie ca ma impusti in cap, rezultatul tot ala e. Doar ca glontul e mai rapid.
P.S. Documenteaza-te un pic despre fluor si o sa vezi ce otrava baga in ei zilnic majoritatea romanilor.

| Narcyss_Narcyss_1999 a răspuns:

Trebuie sa te speli obligatoriu pe dinti dimineata si seara.Recomandat ar fi sa te speli dupa fiecare masa, pentru ca este foarte bine! funda?laughing

| Narcyss_Narcyss_1999 a răspuns:

Trebuie sa te speli dimineata si seara pe dinti.da, trebuie sa te speli pe dinti dupa fiecare masa, pentru ca se aduna multe bacterii.recomandat ar fi sa te speli pe dinti si inainte de masa...asta doar daca vrei.

| xBlackUndergroundx a răspuns:

Trebuie sa te speli dupa fiecare masa(in general dimineata si seara).

| MDenisee a răspuns:

Te speli si inainte de masa, si dupa masa happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa oral doar

| PedoBarbie a răspuns:

Important e să te speli.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Te spli dimineata dupa micul dejun si seara ultimul lucru inainte de culcare. Asa recomanda stomatologii.

| ZambetDeGheata a răspuns:

Dupa masa

| andrei1237 a răspuns:

Este bine sa te speli dupa masa! Eu ma spal dimineata inainte sa mananc si seara inainte de a ma culca.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ideal ar fi sa te speli dupa fiecare masa, normal e dimineata si seara inainte sa te culci

| Trrranquila a răspuns:

Cel mai bine este să te speli pe dinți dimineața, după fiecare masă și seara.