| Andreea202 a întrebat:

Cand esti la ovulatie este normal sa ai sânii sensibili si dureroși?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la medic, de unde vrei sa stim noi ce ai tu.

| Briannaa12 a răspuns:

Bună! Da, este perfect normal. Uneori ovulația poate da simptomele pe care le ai și înainte de menstruatie. Adică dureri de sâni, dureri de ovare, apariția acneei, creșterea secreției de sebum etc. Anumite femei chiar prezintă și o sangerare ușoară. Deci nu îți face griji, nu e vreun semn ca ceva nu e în regulă, e doar o manifestare normala, esti sănătoasă. Fix asa pățesc și eu. Și majoritatea fetelor și femeilor din jurul meu. Sper ca ti am fost de ajutor!

| Andreea202 explică (pentru Briannaa12):

Multumesc mult chair ma speriasem. De obicei la simptomele premenstruale aveam dureri de sani dar acum am si la ovulatie.

| Briannaa12 a răspuns (pentru Andreea202):

Nu te speria, crede ma, stiu ce zic.Am și eu ceva informații și cunoștințe în cum funcționează corpul uman și dacă era ceva aiurea, iti spuneam. Esti perfect normala.

| Andreea202 explică (pentru Briannaa12):

Iti mulțumesc foarte mult

| Adelamaria16 a răspuns:

Este complet normal, corpul suferă niste schimbări și din cauza asta...(in caz că dezvolți noduli du-te la medic)