Cred ca ar trebui sa renunti la fumat daca iti face rau, probabil nici nu te alimentezi cum trebuie.
Renunta la tigari in primul rand distruge sanatatea 2 niste banii aruncati in vant sanatatea e cea mai de pret dale-ncolo de tigari
Deoarece tragi in tine. Patesc si eu dupa vreo pauza de tigari si la prima tigara ametesc putin, dar imi revin.
Pentru ca nu fumezi constant.Da si mie mi se intampla.Mai mult de 3 sferturi de tigara nu pot fuma.Solutia:ori te apuci de ele, ori le lasi.
Pai cred ca tuturor ni se intampla. (fumatorilor) Si eu patesc. si cand incep sa am ameteli, trec de la vogue mentolat la vogue exotic si invers si trece Poate e vorba de autosugestie dar merge la mine.
Si mie mi se mai intampla, insa numai daca fumez pe stomacul gol. Daca iti fac prea mult rau si ametesti prea des, mai bine nu mai fuma. Mai ales daca zici ca faci pauze lungi, inseamna ca nu a ajuns inca la stadiul de dependenta. Probabil fumezi la o cafea sau cand esti cu alti fumatori, "socially" cum s-ar spune . Din cate trag concluzia, daca ai vrea, inca nu e prea tarziu sa te opresti.
Ba trage mult in tine pana te obisnuiesti si fumeaza kent 8 ca e tare si te inveti asa fac si eu
Si eu am problema asta si fumez de mult timp intodeauna mi se intampla nu fac pauze oare ca le trag repede?
Inca nu te-ai obisnuit, si eu am patit la fel, dar dupa 3-4 zile deja eram obisnuit cu ele