anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Când ies la aer mai rece decât cel din casă, începe să-mi curgă apă din nas şi îmi curg şi ochii. ( scuza-ţi-mi exprimarea popularăă, dar doar aşa pot explica ). De ce se întâmplă asta? Şii se întâmplă de câteva săptămâni.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Hossam a răspuns:

Du-te la medicul de familie. Nu sta asa!

| neutrino a răspuns:

Pentru ca a venit primavara si odata cu ea apare si gripa, dar si diversele forme de raceala. Eu nu am auzit pe nimeni care sa sufere de ceva, si sa se faca bine in urma sfaturilor primite de pe acest site: dar stiu persoane care s-au dus direct la medic si si-au rezolvat problemele medicale pe care le aveau.

| piticelm a răspuns:

Pentru ca ai alergie.Se numeste febra fanului, asta am si eu.Din cauza ca infloresc pomii, iese iarba..etc.Mai bine te-ai duce la doctor.

| LovelySmile98 a răspuns:

Asa sunt si eu, ies doar cateva minute afara fiind mai frig si incepe sa-mi curga nasul sau sa imi lacrimeze ochi, sau cand bate vantul puternic e la fel, nu cred ca e ceva grav, dar daca vrei sa fii mai sigura mergi la medicul de familie sau la farmicie si vezi acolo ce iti spun

| giony54 a răspuns:

Este o alergie care se trateaza intarind imunitatea corpului.Asta se face cu tratament naturist sau cu alimentatie adecvata.

| PedoBarbie a răspuns:

Poate eşti alergică sau ceva.

| OoBunnyoO a răspuns:

Daca ar fi vorba de o alergie nu ar fi numai la aer rece.
Este posibil sa fie din cauza aerului foarte uscat, prezent in zona respectiva. Cand aerul este uscat corpul va produce mai multe secretii pentru a compensa acest lucru.
De asemenea, este posibil ca in momentul in care expiri aerul cald sa faca un fel de condens cu nasul rece
si astfel, va fi mai umed in interior. (Asta este motivul pentru care tuturor ne curge nasul cand este foarte frig afara. Nasul se raceste, insa aburii pe care ii expiram sunt calzi si se face condens).

| dianacorbeanu a răspuns:

Si mama pateste la fel, ei doctorul i-a confirmat ca e alergica la frig. Daca se spala pe cap, nu poate sa iasa in frig in ziua respectiva pentru ca ii curge nasul si ii apar bube la nas si gura.
In plus e si alergica la acarieni.
Am gasit pe internet un articol despre irigatii nazale cu Neti Pot pentru tratarea alergiilor si de 2 saptamani stranuturile si mancarimea de nas s-au diminuat.
Ai aici articolul:
http://ro.netipro.eu/2017/04/06/instructiuni-de-folosire-netipro/
Poate te ajuta si pe tine dispozitivul acesta dar recomandarea mea este sa te documentezi riguros inainte de folosire.
Succes!

| Jamie32 a răspuns:

Afectiunea de care suferi tu se numeste rinoree si poate fi cauzata de catre o rinita (inflamatie a fosei nazale) sau sinuzita (inflamatie a sinusurilor).
O modalitate de tratare naturista a acestor afectiuni o reprezinta spalaturile nazale cu ajutorul Neti Pot-ului.
Neti pot se poate cumpara in Romania de pe site-ul Lampa lui Aladin - www.lampaluialadin.ro. Vasul cel mai recomandat este cel din portelan.