Nu e normal. Durerea de ovare asociata cu dereglari menstruale indica chisturi ovariene sau poate o infectie. Nu mai lua tot felul de chstii pana nu mergi la doctor sa te asiguri ca nu e o problema serioasa.
Asa e sor-mea. Cu dureri, cu voma, febra etc. E normal sa ai un disconfort, insa o asemenea durere poate indica o infectie sau o raceala pe care ar fi bine sa o investighezi.
Daca crezi ca e o problema de natura medicala mergi la medic sa afli care e. Daca nu... incearca Nurofen Forte, sau... in cel mai rau caz Aulin. Multa sanatate!
Fa la anais o rezervare pentru o consultatie cu dna dr Bohaltea te va ajuta cu siguranta!
În cel mai bun caz ai răcit.
În cel mai rău caz ai o infecţie.
Cea mai bună soluţie ar fi să mergi la medic să îţi prescrie un tratament.
Si eu aveam dureri ingrozitoare, 2 zile nu puteam sa ma ridic din pat, pana am incercat Nurofen! nu mai aveam apoi nimic, ma durea un pic aproape deloc:* sper sa-ti treaca
sper sa gasesti ceva eficient:*:*
Incearca cu nufofen. ia 2 pastile .am avut si eu problema asta. dar acum mi a trecut. daca nu iti trece cu nurofen incearca cu aspirina care se dizolva in apa. e f eficienta. daca nu iti trece nici cu astea.mergi la ginecolog
Daca te doare fff rau, mergi la un ginecolog. daca zici ca ai incercat si medicamente si fara folos... mie cu algocalmin imi trece.Si nu-i normal sa te doara tot timpul, eventual atunci cand iti vine, primele ore, cel putin, macar a doua zi ar trebui sa fii mai bine. du-te la ginecolog sau la medicul de familie, poate iti prescriu ei ceva mai puternic, sa-ti treaca...alte fete iau nurofen si n-au probleme, isi pun ceva pe burta sa le tina de cald si incet, incet, trece...
Am si eu o intrebare si o problema. 1 intrebare acum ar fi a2a oara cand imi vine in viata mea menstruatia si mi-a intarziat 5 zile. de ce? 2 problema. vineri i-am zis la profu de sport ca is scutita de zi si normal ar trebui sa i spun ca is si marti ca atunci avem sport. dar mie inca nu mi-a venit si cand o sa-mi vina deadevarat ce o sa zica ca il mint? dati-mi si voi sfaturi
Mai. deci eu acum nu-ti dau raspuns la intrebarea ta dar eu am 13 ani trec a6a si nu mi-a venit inca menstruatia si ma sperii ca eu am visat ca imi schimbam tamponul si se spune ca daca ai visat ceva nu o sa se intample mie imi curge un lichid galben albicios care miroase urat
Buna iti recomand sa iei no-spa si o caramida foarte bine incalzita pe care o infasori cu o panza sau alt material subtire si aseaz-o pe burta direc pe piele daca nu suporti direct pe piele pune-o peste un treicou sau o bluzita mai subtire prin care sa treaca calduraa sanatate!
Simt de parca imi scoate cineva uterul pe viu din mine dar chiar nu stiu ce as putea sa iau sau sa fac sa imi treaca asta.Nu stiu ce sfat sa-ti dau ca si eu sunt in situatia ta si ca si tine caut si eu o solutie la problema asta.am fost la ecograf in Romania si mi s-a spus ca am chisturi ovariene.Dar mai tarziu ca un an am fost in Italia si am facut iar un ecograf si mi s-a spus ca nu am niciun chist de genul asta
dar de ce ma doare nu stie nimeni.
E bine sa consulti mai intai un medic ginecolog ca sa vezi sursa durerilor. Nospa cred ca o sa functioneze destul de bine.
Carmen133 întreabă: