| Turbo223 a întrebat:

Cand imi vine menstruatia simt ca mor! Ma doare burta oribil si genunchii! sad De prima data can mi-a venit muream de durere! Si acum sunt in a 4a zi si ma doare mai tare decat ieri ce pot sa fac? PERNE si sticle cu apa calda mi am pus si am luat si pastila

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Inearca NoSpa!
Multor femei ajuta la ameliorarea durerilor menstruale.

| Bondarel99 a răspuns:

Sunt pastile la farmacie special pentru așa ceva pentru ca sunt multe femei care se confrunta cu astfel de dureri. Depinde de organism, unele femei au crampe usoare, altele foarte accentuate cum ai tu, pe mine de ex nu m-a durut nimic niciodată...
Încearcă sa uiți puțin de durere, sa nu te mai gândești la asta, stai liniștita in pat și ia pastile din alea.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Ai incercat sa i ei ketonal? Ca acela o sa i si faca efectul.

| McLISTO a răspuns:

Colegele mele de la scoala au exact aceeasi reactie ca a ta happy

Dar nu vad sa ia pastile sau chestii de genu. Ele suporta durerea iar in timpul acela bat toti baietii din clasa pentru ca radem de ele.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru McLISTO):

Un raspuns stupid ai dat, nu toate fetele sunt la fel, si faptul ca alea bat băietii inseamna ca au si la cap probleme nu doar menstruale, nu le mai da drept exemplu ca nu ave m nevoie de oameni violenti.

| Alexandru_Buse_1990 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Da raspunsuri de genul la toate intrebarile, are deficiente neuronale, lasa-l

| Turbo223 explică (pentru McLISTO):

Foarte interesant! Eu nu ma pot misca cand imi vine si alea va bat pentru ca radeti de ele? Si ce e asa amuzant? Nu am mai avea nici noi menstruatie doar daca am fi insarcinate tot timpul pana la menopauza.Eu am intrebat ceva iar raspunsu tau nu ajuta cu nimic.Cred ca ai 14 ani maxim avand in vedere ca ti se pare amuzant happy

| andreeahello a răspuns:

Incearca Ibuprofen

| Bubu3579 a răspuns:

Hmmm...Si pe mine ma doare foarte rău, dar nu m-au durut niciodata genunchii.Nu îmi se pare in regula, treaba cu durutul genunchiului.Ar fi mai bine sa treci pe la un ginecolog( da,stiu ca te poate înspăimânta, dar nu îți face mare lucru, iar in caz ca îți e rușine, cauta un ginecolog femeie, e mai ok). Altceva nu stiu ce sa iți zic.

| Tailraa a răspuns:

Nu ştiu ce să zic. Încearcă să dormi mai mult sau să mergi la un ginecolog. Nu te speria şi mie mi-a venit.