anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Când încep munca de la 5, cum să dorm bine? De obicei mă trezesc panicat de mai multe ori pe noapte până la ora la care mă trezesc de tot, de frică că poate nu aud alarma.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Eu imi tin telefonul langa perna. Cand suna alarma, ma scol, mai stau putin pe telefon vreo 15 minute pana mi se dezlipesc ochii si ma duc spre munca. In felul asta nu am frica ca nu o sa aud alarma pentru ca este fix langa mine atunci cand suna, si e imposibil sa nu o aud.

| Hkhtfcvhu a răspuns:

Noi nu prea avem ce spune să te ajute cu temerea, cumpără-ți un ceas digital la care poți pune alarma și ăla o să sune 100%, la telefoane cel puțin mie mi s-a mai întâmplat să nu sune alarma chiar dacă am pus o.