Daca mergi la un dermatolog te poate scapa de alunita.
Daca iti este frica poti sa scapi si tu de alunita.Rostopasca face adevarate minuni crede-ma si nu te costa nimic.Cauti planta care creste pe langa blocuri o planta cu flori galbene. Te ungi si frictionezi de cateva ori pe zi cu sucul proaspat al plantei timp de doua trei saptamani.Planta are un suc galben portocaliu si cleios si o gasesti din primavara si pana toamna tarziu.Ai sa constati ca alunita isi va reduce treptat dimensiunile pana la uscarea si caderea ei definitiva.
Sunt sigur ca te referi daca din greseala ne rupem o alunita ce se intampla? trebuie sa mergi imediat la doctor sa ti-o scoata! poate dezvolta celule canceroase si atunci devine grav...Multa sanatate!
Daca e prima data cand ai rupt-o trebuie doar s-o supraveghezi vreo luna. Daca isi schimba culoarea, prezinta margini neregulate, un chenar rosu in jurul ei, sangereaza repetat sau creste, trebui sa te duci la medicul dermatolog.
Daca e o alunita pe care ai rupt-o repetat, e mai bine sa te duci la dermatolog si sa ceri sa ti-o scoata, fiindca traumatismele mici si repetate pot duce la malignizarea unei alunite.
Nu e bine sa o rupi, daca vrei sa scapi de ea, ori mergi la medic si ti-o cauterizeaza(e simplu si nu te doare)sau te dai cu planta numita rostopasca si-ti cade singura in citeva saptamini...
Sa nu-ti rupi niciodata alunita ca te doare putin si dupa aia ametesti.Asta mi s-a intamplat mie, OOOOOOOOO da sa va duceti repede la doctor.ACUM!
Hei lume! O fata, o amica, m-a piscat fix unde aveam alunita, practic s-a zgariat si a curs putin sange, nu am ametit, nu m-a durut, nu s-a intamplat nimic, a curs o pizatura mica de sange, am dezinfectat cu spirt si am dat cu propoderm.
Astept sfaturi va rog mult.
Multumesc anticipat!
virgilmirescu întreabă:
XxPANDAMANxX întreabă:
XxPANDAMANxX întreabă: