| Consumptive a întrebat:

Cand m-am luat cu ceara epilatoare saptamana trecuta dintr-o greseala(neatentie, graba) am pus ceara prea fierbinte intr-un anumit loc si s-a luat cu totul(cam 2 cm jumatate lungime). Atunci am dat cu apa rece, miere si am pus un amestec de albus de ou batut cu apa(cat sa faca spuma aceea) aplicand cate un nou strat de fiecare data cand se usca. Dupa cateva zile a prins coaja, coaja care la randul ei s-a dus treptat-treptat(inainte partile mai subtiri de pe marginea ranii) ramanand in mijloc un strat mai gros, de 1 cm jumate lungime.
Problema mea e ca acum cateva minute, dupa dus chiar daca am trecut prosopul cu grija peste coaja respectiva, ea s-a luat.
Intrebarea mea e urmatoarea: e posibil sa imi ramana semn? In prezent are o nuanta rozalie si nu este "gropita" in piele, adica daca imi trec usor degetul peste e la nivelul pielii.
Multumesc anticipat. happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Măduuțaa a răspuns:

Valeu.Nasol.E posibil sa ramana semne.Depinde de la om la om. Poate sa ramana o urma, dar cel mai posibil e sa dispara cu timpul

| Stefaniaaaaaaaaaa1 a răspuns:

Nu cred ca o sa iti ramana vreun semn. Oricum intreaba pe mama ta sau cel mai bine un medic daca starea se agraveaza.

| cammm a răspuns:

Nu va ramane, cu timpul va disparea. happyAm avut rana adanca pe tibie mai demult, si abia se vede acumhappy

| Zazu a răspuns:

Iti ramane semn, si cum e vara, s-ar putea sa se accentueze foarte mult de la soare.Cu timpul se poate estompa, dar trebuie sa te protejezi de soare o perioada de timp.

| Elena898989 a răspuns:

Nu mai folosi prostia aia de ceara. E si toxica, te si arzi(cum ai reusit sa faci tu), si mai dai si bani airea, nu stiu cat de scumpa e pentru ca n-am folosit niciodata. Te sfatuiesc sa iti faci acasa ceara din zahar, apa si lamaie. Eu am incercat azi, si mi-a intrecut asteptarile, plus ca din doua cescute de zahar iti iese destul de multicica. Iti lasa si pielea fina finaa happy