| Reek54 a întrebat:

Cand ma rostogolesc am o reactie imediata de ameteala foarte dureroasa, mai demult era mai mica si durerea si ameteala... dar vad ca cu trecerea timpului s-a intensificat.
Ce as putea sa am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Reek54 explică:

Nu. nu are cum, e prea de tot.
uitati simptomele anemiei oboseala permanenta, nejustificata. Alte simptome pot fi: slabirea vederii, dureri de cap, respiratie dificila, insomnii, lipsa poftei de mancare, maini si picioare reci, palpitatii, paloarea pielii, a mucoaselor sau a unghiilor.

eu nu am niciuna din astea deci nu am cum sa fiu anemic.
Apropo. sunt baiat.

| Reek54 explică:

Cand ma dau peste cap

| TipaSecsiii88 a răspuns:

Pai esti anemica, dar nu iti face prea multe griji du-te la doctor pentru un consult iti va da un tratament nu e mare chestie si daca nu merge cu acel tratament nu iti fa griji incearca sa ocolesti o vreme sa twe rostogolesti (poate corpul tau nu ii face fata rostoglelilor) Dami si mye fundita ca acum mi-am facut acest cont si nu am fundita crying t rog dn toata inimioara mea crying

| ilydude a răspuns:

Poate esti anemica.happy

| gabitzza20 a răspuns:

Durere cand te rostogolesti? cum adica, te dai peste cap? sau doar asa in pat? Un consult neurologic sa nu ai ceva la cap

Întrebări similare