| proastalenesa a întrebat:

Cand ma trezesc, am niste cute adanci pe sani, ele estompandu-se ulterior. Uneori am si dureri. Nu am acordat importanta,gandindu-ma ca e normal sa se intample asa fiindca dorm pe ambele parti,dar mai rar pe spate. Acum insa am inceput sa ma sperii tot vazand aceste adancituri, credeti ca ar putea duce la cancer? Mi-am dat seama ca ele n-au aparut pana acum jumatate de an, de cand dorm cu o perna foarte joasa sub cap, presiunea exercitata asupra sanilor fiind probabil mai mare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| FaraNumePls a răspuns:

Cel mai bine du-te și medie. El o să îți spună cert ce ai. Probabil că e doar o confuzie ceva, de oarece de pune așa presiune pe sânii tăi, atunci când odrmi pe perna aia "jegoasă" laughing. Keep calm momentan.

| alinadianaaa a răspuns:

Poate sa fie din cauza pozitiei in care care dormi, important este sa il palpezi si in caz ca simti niste deformari atunci te pune pe ganduri.Pentru linistea ta iti recomand sa iti faci un ecograf la sani.Sanatate

| proastalenesa explică:

Multumesc pentru raspunsuri! Sanatate!