| TropicalSun a întrebat:

Cand merg la cumparaturi, in mall sau in marketuri, dupa aprox. 15 min., simt o usuara ameteala, ca o saturatie in cap, o presiune si o nevoie de a iesi cat mai repede din magazin. Ce se intampla cu mine si ce imi recomandati... poate un leac natural, va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CosteaVlad a răspuns:

Ametesti cautand cele mai bune oferte? big grin Glumeam. Poate ai lipsa de calciu sau ceva; sau poate fi de la lumina prea puternica sau prea slaba, sau daca-ti fug ochii cu 20 de cadre pe secunda la toate produsele de pe rafturi, e ceva normal. Cauzele pot fi multiple. Ca si leac...incearca sa dormi cat trebuie, sa fii odihnita, sa mananci diversificat, cat mai putin dulce si cat mai multe fructe, sa o lasi mai moale cu TV-ul, cu calculatorul, cu MP3-ul, cu vorbitul la telefon si scrisul mesajelor, etc. big grin

8 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Psihoterapie, ai teama de spatii inchise.

| eni a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie, cred ca aerul conditionat, ventilatia e de vina. Dupa 15 minute abia astept sa scap din magazin, parca as fi stat o zi intreaga inauntru.Cred ca e mai bine sa evitam centrele comerciale cat se poate.

| ionut1980 a răspuns:

O fi de la preturi... laughing

| octavianpas a răspuns:

Trebuie sa mergi la medic.Am un prieten de familie care patea asa si avea probleme cu inima. Dupa 26 de ani de tratament medicamentos si mers regulat la controale se simte bine cu un tratament naturist.

| Cryzy a răspuns:

Te ia ameteala cand esti intr-un magazin sau pe hol? Daca se intampla cand esti in magazin s-ar putea sa fii claustrofoba.

| mariaaa a răspuns:

Lol ionut! 1 rolling on the floor

| TropicalSun explică:

Mi-a trecut!big grin...de fapt chestiile astea i se intampla maica-mii

| RoxiGirl a răspuns:

Eu nu stiu nici un leac dar ti se face ameteala ca e pre multa lume foarte mare caldura deci zic sa stai acasa vreo o saptamana doua si mai incerci da poti sa mergi la scoala dar la mall si marketuri nu spune-i la mama ta sa mearga sa iti ia ceva sau daca nu e acasa mama ta zi la o prietena/prieten...