| AlexSpartan609 a întrebat:

Când merg sau sar aud in interiorul capului un fel de pocnitură (in partea de sus a cutiei craniene). Nu doare dar mi-e puțin frica. A mai pățit cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa percepi tu ca se aude în interiorul capului, e foarte posibil sa se audă în ureche, afecțiunea se numește tinitus, se aude ca și un "click" când mergi nu-i asa? Sau ceva asemănător? Dacă da atunci este tinitus. Oricum te sfătuiesc sa mergi la un cabinet ORL, dacă nu îți vor găsi nimic, atunci probabil va trebui sa mergi la un neurolog, dar eu zic ca este tinitus.

| AlexSpartan609 explică (pentru anonim_4396):

Exact un fel de click. Îl aud daca sar sau merg mai țopăit.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexSpartan609):

Este 99% tinitus.

Nu e ceva foarte grav nu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexSpartan609):

Nu. Tinitisul nu este grav! Mai rau va fi când îți va tiuit urechea în continuu sau auzi vajait în urechi, dar nici asta nu te va afecta dacă nu ii vei acorda atenție, și nici auzul nu îl va afecta, doar puțin vei avea o sensibilitate a auzului la unele sunete, dar, mergi la orelist, sa previi, odată ce îți va tiui urechea nu o sa mai poți scăpa de aceste acufene, va fi ireversibil, o sa trebuiască sa te obișnuiești cu acest tiuit. Deocamdată la tine e tinitus acut, poate ai o șansă să scapi de asta, sau poate e o problema la timpan, trebuie sa faci o audiograma la ORL.
SĂNĂTATE MULTA.

Mulțumesc! Multă sănătate!

15 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

laughing) Pai daca ai capu gol laughing Se loveste creierul ala mic ca nuca de cutia craniana, de-aia se aude asa rolling on the floor
Daca bati in cap se aude ca in toba? laughing

| andreea2346 a răspuns (pentru raMLesS):

Tu inca crezi ca e amuzant ce zici? Omul are o problema si tu iti bati joc? Ce castigi prin asta? Dmn feri.

| raMLesS a răspuns (pentru andreea2346):

E foarte amuzant Chinezoaico.

Lmao cine a zis ca sunt din china?

Poza ta de profil te da de gol.

Pai ghici ce. nu sunt din china desteptule.

Mi-am dat seama, poza e luata de pe net.

Exact. e o poza cu o artista ce imi place. insa tu ai dat oricum dovada de xenofobie fata de asiatici orinda raspunsurile tale anterioare.

Xenofob? Esti pârlită rău.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut.
Ai facut o miscare foarte brusca in trecut? Se poate sa se resimta acum.