Nu scapi pana nu scapi de stres, adica pana ce nu elimini cauza foamei.
Daca se stia vreo metoda nu mai erau atatia grasi.
Trebuie rezolvata cauza, ori stresul, ori altceva.
Roșii,salam,ardei iute și un corn cu gem
De obicei mănânc prostii de la fast food, KFC una alta, nu are cine să îmi facă de mâncare iar eu nu știu să gătesc, ah am mâncat și o supa instant iute, oricum mai puțin decât mâncăm înainte.
As incerca din nou 7 zile doar apa, water fasting dar nu știu de ce nu mai pot, am reușit acum câteva zile 4 zile jumate. Îmi doresc mult sa slăbesc dar e foarte greu că sunt învățat să mănânc mult, înainte dădeam comanda la mâncare și la 1 noaptea timp de câteva săptămâni, mă simțeam foarte nasol daca nu mâncam, acum parcă mai rezist.
Si de ce nu inveti sa gatesti?! Totul se invata daca vrei.
Asta nu e o scuza "nu stiu sa gatesc", nimeni nu stia sa gateasca din nascare.
Eu am invatat sa gatesc.
De ce nu poti, nu poti ca nu poti, ti-e foame si pofta de prostii.
Si cu foamea asta si pofta chiar daca nu e stres, trebuie cumva sa nu iti mai vina sa mananci, nu sa te abtii, ca asta nu tine mult.
Toti merg pe abtinere, sa faci nu stiu ce, sa faci asa, asea si asa mai departe, doar la cauza nu umbla.
90 % din cei ce se abtin recidiveaza.
100 % din cei carora nu le mai vine natural sa mai manance mult, nu recidiveaza.
Adica sa intri la KFC si sa nu iti vina sa iei nimic, iar daca iei, nu intra, nu-ti mai place.
Asta e mai greu, dar asta e adevarata metoda, eu am trecut prin asta, mi-a dat medicul Lamotrigina pentru anxietate si mi-a facut asta, am slabit ca boieru de la sine.
Acuma nu-si mai face acel efect, dar zic cum era.
Sau cu Cipralex la fel.
Intram in cofetarie (eu care mancam si 3 prajituri de 250 cu pofta), si imi venea sa vomit! Doar mirosu ala..ma tampea, era ca si cum as fi mancat 5 prajituri inainte cu 5 minute.
Problema era pe receptorii de serotonina 5HT2C, am urcat serotonina acolo si s-a rezolvat, med astea 2 au facut asta, lamo a urcat intamplatir, cip a urcat ca asta e jobu lui, dar nu la toti merge pe asta.
Ia o bomboana ceva sa te tina ocupat si cautati o activitate sa-ti distraga atentia o activitate placuta de a ta.
Ceva ce-ti place sa faci! In momentele critice de foame!
Acum eu nu am de unde sti ce-ti place sa faci search pe net, muzica, foto, astronomie poti cauta ceva ce te intereseaza mult si sa citesti despre.
anonim_4396 întreabă: