| Sunshine123 a întrebat:

Cand ne latim in solduri mai putem reveni la forma initiala daca facem sport si slabim? Sau nu? Ce se lateste in zona aia de fapt? Oasele sau muschii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

Adevărat, și ca o completare, un bărbat cu principii nu se va uita la ambalaj prea mult. Sânii mari, fundul nu-știu-cum, toate se schimba cu vremea. Ce ai în suflet și în cap, atrage mult mai mult. Chiar dacă femeia nu are un fizic de Miss, un zâmbet sincer și o privire calda, naturala, dragastoasa, o face mult mai frumoasa.

3 răspunsuri:
| Raducons a răspuns:

Se dezvolta oasele, dar mai este si depozit de grasime, deci se poate reduce prin activitate fizica dimensiunea.

| veronica6747 a răspuns:

Șoldurile se lățesc oentru ca pe viitor să poți face copii. Nu e nimic rău în asta, nu văd de ce ai vrea să schimbi ceva. Mie îmi plac șoldurile mele late. Ar trebui să îți placă și ție

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru veronica6747):

Late; dar nici cat o cabina de basculanta ruseasca.winking laughing tongue

| NLS a răspuns (pentru veronica6747):

Adevărat, și ca o completare, un bărbat cu principii nu se va uita la ambalaj prea mult. Sânii mari, fundul nu-știu-cum, toate se schimba cu vremea. Ce ai în suflet și în cap, atrage mult mai mult. Chiar dacă femeia nu are un fizic de Miss, un zâmbet sincer și o privire calda, naturala, dragastoasa, o face mult mai frumoasa.