| iVi a întrebat:

Cand plec de la birou am dureri de spate infernale. Exista vreun tip de gimnastica pe care as putea s-o fac, ca sa-mi treaca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Gogu-san a răspuns:

Sugerez sa faci putina miscare dimineata, cand te trezesti, dar si seara, cam cu o ora inainte sa te culci.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimba-ti scaunul de la birou, s-ar putea sa te coste ceva, dar macar nu pleci chircit de la munca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am apucat de jogging de doua luni si sunt alt om acum! Cu spatele nu mai am nicio problema.

| aaron a răspuns:

Salut! Sunt Vali si sunt Osteopat. Prin procedee japoneze de asezare a coloanei si masaj poti scapa de numeroase afectiuni ale coloanei, inclusiv de dureri. Problema ta este la articulatia sacro-iliaca care trebuie asezata. Daca vrei sa mai vorbim, contacteaza-ma. Iti urez sanatate!