anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand ramai insarcinata daca am avut ciclul pe 18-21 iunie si contaca neprotejat pe 3 iulie e posibil sa fiu insarcinata? cand apar primele simptome

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Cu siguranta esti insarcinata, ai facut sex in mijlocul perioadei fertile, urmeaza sa-ti vina ciclul pe 16 sa 17 iulie, simptome nu ai inca, embrionul are astazi 6 zile, este prea micut ca sa simti ceva, singurul indiciu ca nu ai ramas insarcinata este venirea ciclului in zilele indicate mai sus. Vezi, sa nu te apuci sa faci sau sa bei ceva crezand ca sarcina este prea mica si poti scapa de ea, poti sa patesti tu ceva urat. Mai asteapta, oricum nu poti face nimic acum, eu ma rog sa nu fii insarcinata, este foarte posibil si asta... exista totusi o speranta, este foarte infima dar exista...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti ramane insarcinata absolut oricand. Oricum, tu ai facit sex neprotejat intr-o perioada foarte fertila, asa ca probabilitatea de a fi insarcinata este foarte mare. Primele simptome vor aparea cam la 3-4 saptamani de la conceptie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am si eu o problema... mi-a venit ciclu in perioada 15-19iulie pe 20 am facut sex neprotejat cu prietenul meu... dar nu a ejaculat in mine...au fost mai multe contacte neprotejatea una dopa alta chiar in aceiasi zi... ajutati-ma va rog in ultima perioada nu mam simtit prea bine m-a durut capu spatele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca am avut ciclu in perioada 11-15 octombrie si a facut sex neprotejat toata perioda, acum suntem pe 21 noiembrie si eu nu am menstruatie, deci mi-a intarziat 10 zile.