Stai linistit, ca injectia e nimic pe langa durerea reala. Mie mi-a facut vreo 2 injectii si tot simteam cand imi umbla la un canal ca era socata doctorita . Si i-am zis sa mai imi faca, dar n-a avut curaj, ca a zis ca e prea mult.
Nu te obliga nimeni, poti sa o refuzi daca te temi de ace, si preferi sa simti cum iti scoate jumatate de cap...
Normal ca iti face anestezie, ca nu cred ca vrea cineva sa simta cum i se smulge o masea
La adulti da, extractia se face sub anestezie. La copii se poate da mai intai cu un fel de anestezic mai usor sub forma de gel, dar daca durerea este mare, tot la injectie se ajunge. Oricum, acea durere este mult mai mica fata de cea pe care ai simti-o daca s-ar face fara...
Da,dar inainte de injectie(anestezie), iti va da cu un spray care iti va amorti locul ala, ca sa nu simti acum de la seringa.Nu te va durea, stai calm, iti spun din propria mea experienta.
Succes!
Da se face.si daca ti-e frica de injectii si o sa faci exctractie de masea, ia-ti niste casti si asculta muzica, si tine ochii inchisi sa nu observi cand baga acul
Yulian_Crystian_1995_Sjwv întreabă: