| Loredana514638 a întrebat:

Cand se ia calciul seara sau dimineața? Are efecte daca il i-au seara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum scrie in prospect sau cum iti recomanda medicul sau farmacistul.

| Alinailies a răspuns:

Dimineata

| Loredana514638 explică (pentru Alinailies):

Seara da agitatie sau ceva?

| Alinailies a răspuns (pentru Loredana514638):

Stiu ca vitamine, calciu, magneziu etc, nu se iau seara.
Dau agitatie si tulbura somnul. Nu mi-a zis medicul, am patit eu. Depinde de fiecare om in parte.

| xXVranceaXx a răspuns:

Dimineața ca să se simte efectul pe de-a lungul zilei. Seara se ia în completare sau în plus unele vitamine/minerale
Dar cel mai bine, o pastilă de vitamina C dimineața sau dupa-amiaza cu calciul tău
Și seara poți lua aspirină sau poți bea ceaiuri de calmare pentru un somn mai bun. Multă sănătate!

| Loredana514638 explică (pentru xXVranceaXx):

I-au dimineața magneziu si spre 8 calciu dar am uitat sa il i-au la 8 si ma intrebam daca pot sa il i-au acum la 23

| xXVranceaXx a răspuns (pentru Loredana514638):

Nu mai lua acum calciul, ai face o dublă cantitate de calciu intr-un timp anumit (maxim) de ore. Poți citi prospectul, dar la aceste suplimente de alimente nu se dau hârtii separate pentru prospect și e probabil să scrie direct pe ambalaj. Multă grijă în continuare!

| Loredana514638 explică (pentru xXVranceaXx):

Nultumesc frumos. Nu scrie nicaieri in ce timp al zilei. Si de asta va întrebam

| xXVranceaXx a răspuns (pentru Loredana514638):

Dimineața. Începând cu ora 8 și efectul se lasă după ora 20. Cu plăcere.

| andreilittle a răspuns:

Dimineata

Întrebări similare