| Dumitruionutz3 a întrebat:

Când stau întins pe spate am observat că am o umflatura mare in partea stângă a testiculului stâng.Cred că e hernie dar nu se reîntoarce în abdomen. Daca era o hernie încarcerată am înțeles că ar fi trebuit să fiu constipat și nu sunt. Poate fi alt ceva (hidrocel sau altceva)?
Am 16 ani și aceasta umflatura o am de la Crăciun dar era mai mică. In tot acest timp am ridicat greutăți de maxim 50 kg. Nu se strangula de la efort? Va rog frumos sa îmi răspundeți cu ce credeți că am (cei care au avut o simptomatologie asemănătoare ca a mea).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Salut, Ionut, e greu ce ceri tu. " sa iti spunem ce ai pe baza la ce ai descris"! Mergi la doctor, urlogie. Ei iti spune precis. Poate nu e nimic.

| Gligore2000 a răspuns:

Du-te urgent la medicul de familie si irti da trimitere.
este posibil sa fie hernie. Daca se stranguleaza ceva pe acolo ti se face rau si trebuie sa chemi salvarea.
Trebuie sa te operezi pana nu se complica lucrurile.

| sierra1 a răspuns:

"umflatura mare in partea stângă a testiculului...sa îmi răspundeți cu ce credeți că am"

nenea, ți s-a mai spus să vezi un doctor!

https://www.tpu.ro/......ra-este_1/