| Vladet a întrebat:

Cand stau la frig culoare mainilor parca este diferita si apar niste umflaturi poate sa fie ca sa am alergie la frig?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Okami23 a răspuns:

Poarta niste manusi, daca problema se agraveaza ->la doctor, seara inainte de culcare da-te cu crema

3 răspunsuri:
| Pich4c1u a răspuns:

Nu este posibil sa ai alergie la frig... Poate esti tu mai sensibil/a. Este normal la frigul acesta sa apara umflaturiwinking

| kikatsuki a răspuns:

Alergie la frig... am un prieten care are probleme cu inima lui ii se invinetesc buzele la frig. nu sunt doctor deci cel mai bine consulta unul

| just0angel a răspuns:

Nu poti avea alergie la frig.Si mie mi se intampla.Se intampla asa pentru ca nu ai circulatia buna in zona mainilor.Iti recomand sa te interesezi la farmacie despre niste pastile pentru imbunatatirea circulatiei si nu o sa mai patesti. Sper ca te-am ajutat.winking