Nu mai speriati oamenii cu povesti de genul acesta!
Exercitiile usoare sunt chiat recomandate in timpul menstruatiei si depinde de la fata la fata daca se simte in stare sa faca sau nu sport, dar in niciun caz daca faci putina miscare nu vor aparea complicatii ce au nevoie de interventii gen chiuretaj.
Poti vorbi cu profesorul daca nu te simti in forma pentru ca nu esti nici prima nici ultima fata de la care va auzi despre menstruatie.Bafta!
Corect ar fi sa te raportez pentru injurii. dar probabil n-ai mai mult de 16 ani, asa ca nu stau sa-mi bat capul cu toate pustoicele. dar data viitoare nu mai lua tot ce zice bunica de bun. nimeni nu zice ca-i confortabil, insa de aici si pana a face grozaviile scrise mai sus in caz ca iti pui fundul la miscare, e cale lunga.
In nici un caz sa face sport. Intreaba-o pe mama ta. Celalant care a raspuns era cu siguranta baiat. Daca faci sport cand esti pe ciclu poti sa faci hemoragie, si atunci trebuie sa faci operatie (chiuretaj) daca e grav, sau daca nu iti da vreo 10 pungi de calciu prin fluturasul acela. Eu astazi am avut sport, am fost pe ciclu si i-am zis ieri profesorului de sport si a spus ca pot sa stau pe marginea terenului. Si am stat...iar daca faci sport atunci cand esti pe ciclu (chiar si daca alergi) te va durea burta.
Dar ce nu te poti invoi la o ora de sport, eu zic sa nu faci macar o data pe luna sa aiba si fetele liber.
Nu, nu ai voie. Să faci exerciţii! Pentru că îţi creşte fluxul sângeluii.