anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Când sunt undeva unde sunt mulți oameni mă gândesc să pun mâna pe fund unei femei. Oare de ce mă gândesc la asta? Cum să nu mai mă gândesc?
Adică, doar mă gândesc, nu și fac, că mă gândesc la consecințe, dar sunt gânduri așa venite dintr-o dată.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MMP2000RO a răspuns:

Încearcă să te concentrezi pe alte lucruri, adică gândește-te la alte lucruri în acele momente. Ai să vezi că treptat nu te vei mai gândi la pus mâna pe fund dacă îți ții mintea ocupată cu lucruri serioase.

| Costy15Cm a răspuns:

Frate stiu ce zici si mie mi s-a intamplat
Eram afara la lidl si am vazut o bunaciune de femeie tate mari fund mare ca o piersicuta si ma gandeam cum sa ii bag caeaaul in pestera si dintr-o data m-am trezit ca o violez si am ajuns la puscarie
ai grija nu e de gluma cu asta
dar nu regret ca am violat-ohappy