Da, dai jos tot de la talie in jos si te sui pe scaunul de consultatie ca medicul sa se poata uita si recolta probe daca e cazul. E incomod prima data dar cu timpul te obișnuiești, de doctor nu are de ce sa iti fie rusine. Ce ai tu nu e cu nimic deosebit de ce aveau celelalte sute de persoane pe care le-a mai consultat. Stai linistita. Ajuta daca mergi la o doctorita, te simti mai puțin stresată stiind ca sunteti amândouă femei.
Cei mai buni ginecologi sunt bărbații Asta pentru că sunt imparțiali, obiectivi.
Sincer, mi-ar plăcea ca urologul meu să fie... femeie
Fii isteata du-te fara lenjerie
Normal ca trebuie sa dai totul jos, altfel cum se poate face consultul cu raze X?
Nu, normal ca nu e nevoie.
Auzi, cand mergi la dermatologie sa nu uiti costumul antiradiatii.
Sper ca ai glumit. Cum Doamne iarta-ma sa te consulte daca nu vede? Sa se ia dupa cusatura chilotilor?
Nu,la fel de bine poti nici panatalonii sa nu ii dai jos ca tot acelasi lucru faci
Depinde in ce problema, pentru monitorizarea unei sarcini nu întotdeauna te dezbracă, dar daca ai alte probleme probabil ca e singura variantă
Din cate stiu cand te duci la ginecolog iti va da o camasa pe care o iei si iti dai chilotii jos si gata
Atunci de ce te-ai mai duce daca nu o dai? Crezi ca se uita ginecologul prin chiloti tai sa vada ce ai? Normal ca trebuie sa ti-o dat si mai are si un situnator de picioare unde te cracesti bine de tot sa vada ce ai in vagin plus ca iti mai baga si o injectie care iti ajunge pana in rinichi daca nu vrea sa-ti dai lenjeria jos inseamna ca ai gresit salonul draga mea