| Larisamonica a întrebat:

Cand trag aer profund in piept ma inteapa inima și în piept. Ce credeti ca ar fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Posibil ceva la stomac sau plamani

| Cipi1212 a răspuns:

O vizita la cardiolog.

| Bogdan1o a răspuns:

Pentru inceput o vizita la medicul de familie sa te asculte la plămâni și inima. Este tot ce trebuie sa faci.

| shyde a răspuns:

Ai cumva rinita? Sinuzita? De regula, eu cand nu dorm prea bine si ma sufoc, a doua zi cand inspir adanc am intepaturi in piept.

Poate fi pe parte de ORL. Si cand am fost la cardiologie mi-a zis doctor de acolo ca bate inima mai tare intr-adevar, motiv pentru care probabil am si astfel de simptome, dar odata rezolvata afectiunea respiratorie, functia cardiaca isi va reveni la normal.

Destul de des pateam asta cat stateam inchis mult in casa sau in medii alergice.