| razvan_3417 a întrebat:

Cand trebuie sa port centura la sala stiu ca trebuie greutati mari dar eu am 17 ani aproape 18 in noiembrie acum implinesc si fac sala ridic la brate 20 20 ontro mana flexii hammer, alternative etc.la piept 40 50 imping geno nu fac dar fac la presa cu 180 si la spate fac ramat cu 60 in rest la aparate 60 70 asa si nu port centura de protectie deloc acum vreau sa stiu daca trebuie sa port centura ca nu vreau hernie DOAMNE AJUTA, va rog daca puteti sa imi raspundeti.MULTUMESC ANTICIPAT

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Lasa sala si fa atletism, sau mai bine inot, te va ajuta sa te dezvolti mai armonios. Fa exercitii fara greutati, sau cu greutati mai mici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine ai face un sport mai sanatos! http://sp2.ro/3178c3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, centura trebuie purtata cand lucrezi cu greutati mari la spate, un exercitiu ar fi indreptarile pentru spate. Centura te ajuta doar sa tii spatele mai drept si sa-l sprijine nu ai avea de ce sa-l porti cand faci biceps de exemplu. Sunt o gramada de baieti prin sala si inclusiv eu care nu purtam centura. Bafta.