Buna! De obicei cand ametesti creierul nu primeste suficient oxigen. Daca in timp ce mergi cu masina nu ai starea asta, ci doar cand cobori din ea, inseamna posibil sa ai rau de schimbarile de presiune ale aerului.Eu daca ma dau jos din masina si urc un drum in panta mi se infunda una din urechi, daca ti se intampla asta este sigur. Pe timp de zi, mai ales acum, daca esti fata si esti slabuta poti fi sensibila la schimbarile de temperatura.Alte cauze ar fi tensiunea si glicemia,daca acestea doua sunt ok, iar capul nu te doare, si tu esti mai slabuta, mananca mai multe fructe si legume. Apoi daca vezi ca nu iti trece pe timpul zilei apeleaza la niste vitamine de prin farmacii si putin calciu. Asteniile de primavara iti pot da iar aceste stari, alergia la polen, cand mergi in masina ma gandesc ca nu tii contact cu un anumit copac inflorit, dar cand esti pe jos ai contact mai mult cu polenul din aer. Sunt cauze si cauze. Stesul, alt factor, dormi mai mult ( daca nu dormi 6 ore) si nu mai sta mult pe net.
Te salut,
Adrian!
Pentru ca ori ai rau de masina, ori ai lipsa de calciu, dar cel mai bine mai du-te o data la un consult mai amanuntit pentru ca s-ar putea sa ai si alte probleme sper ca te-am ajutat si sper sa rezolvi problema cat mai repede
Poate iti e rau de benzina sau de masina mai ales ca taximetristi isi pun în masina tot felul de braduleti parfumati ...si nu te uita pe geamul taxi-ului pentru ca ametesti foarte tare. funda?