anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Caninul din dreapta jos a iesit afara din cauza faptului ca nu mai avea loc. Cum as putea rezolva problema? Nu am contactat inca un stomatolog, eu cred ca s-ar putea taia o parte din el ori ceva thinking Arata super urat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AnonimGirl a răspuns:

Aparatul dentar este o solutsie buna. El impinge dintii iesiti in afara. Du-te la un dentist si spune-i sa iti puna un aparat dentar. Asculta-mi sfatul! Fundita? puppy dog eyes

| continutfragil a răspuns:

Pai sora mea avea aceeasi problema, dar e ceva diferit deoarece: ei trebuia sa ii creasca caninul si nu mai avea loc si s-a dus ianinte la dentist.i-a pus aparat dentar pentru a-i face loc ca sa creasca.cred ca sfatul dentistului este cel mai bun!

| nighthope a răspuns:

Aparat dentar! happy sau sfatul unui stomatolog happy

| bebzzz a răspuns:

Daca no ai consultat un stomatolog mai bine nu fki nimic ai putea sa te ranestiwinking vz ce zice stomatologu`big grinbig grin funditabig grinbig grin