E un calmant că și xanax cu anumite efecte pozitive și negative,cel medicinal este bun pentru relaxare și hipertensiune,cel nemedicinal poate cauza schizofrenie in timp, natural nu găsești nici unde, deși ceea ce numești canabis nu e, e tot soiul de otrăvuri, mai bine faci sport decât să bagi otrava in tine
Este considerat - Mediu, da dependenta. Droguri slabe alcoolul, nicotina, cofeina si care mai sunt, asta asa ca idee.
Nu. Ca să-ți faci o idee, alcoolul este considerat ca fiind un drog mai puternic decât canabisul. De la alcool poți să mori dacă faci o supradoză, la canabis este imposibil să faci supradoză. https://www.theguardian.com/notesandqueries/query/0,5753,-19070,00.html
Tocmai asta e cuvantul cheie,,, supradoza''. Diferența e ca alcoolul, de exemplu, consumat în mod rezonabil, de ex, în ambient social,
, un pahar de vin la masa, sau o bere doua cu prietenii, nu aduce daune de nici un fel, dacă ești o persoana responsabila si sănătoasă.
Cu canabisul nu e la fel, nu vine fumat în mod,, rezonabil' ', creează în mod sigur dependenta, asta e principala problema, cu toate consecințele derivate de aici. Deși sunt antialcool 100%, nu beau niciodată, și desigur nici nu fumez, dar mai degrabă recomand cuiva sa bea un pahar de vin sau o bere decât sa se drogheze.
Cheers
Dependența de canabis este pur psihologică, la nivel fizic nu există dependență cum se întâmplă cu alcoolul consumat în cantități mari, care are simptome de sevraj de la ușoare, tremurat până la delirium tremens și demență. Vorbind de potență mie îmi e clar că canabisul este un drog mult mai slab decât alcoolul. Canabisul este excelent și consumat în mod recreațional cu prietenii, mult mai bun pentru așa ceva decât alcoolul care este imprevizibil și poți deveni chiar violent de la acesta. Zi de zi apar știri despre oameni beți care au comis cine știe ce, accidente, crime, etc în timp ce fumătorii de iarbă apar pe la TV doar când îi mai prinde poliția.
Eu recomand un consum responsabil indiferent de substanță, în rest fiecare decide pentru sine ce dorește să consume sau nu.
Ai fumat vreodată? Cum poți sa spui asa ceva? Bau oameni buni, încetați cu părerile astea despre droguri dacă nu știți despre ce vorbiți, va rog mult, ca sunt copoi care din cauza ca ai scris tu tampenii pe aici va spune ca e ceva bun în asta și NU! NU E! NU VA DROGAȚI NICIODATĂ!
Exact! Nu am fumat niciodată și nu voi încerca, a fost doar o întrebare că am auzit despre un caz de deces din cauza cannabisului.
Deși face parte di categoria drogurilor ușoare, duce la dependenta, asta e sigur.
Dar dacă începi să-l consumi, vei avea doar probleme, de toate tipurile, mentale,(alterează realitatea) financiare, emoționale.
Toate acțiunile tale vor fi compromise, nu vei putea lucra orice job, dacă ești drogat, nu vei putea conduce mașina la nevoie, daca ramai fără, apare stresul și paranoia, și din cauza asta, când devii irascibil, te cerți cu ceilalti. Cam asta e scenariu prevazut, asa ca trage și tu niște concluzii.
Cheers
Nu,am auzit de un caz de deces din cauza substanțelor!
Doamne Dumnezeule ferește! Stai departe de orice feluri și tipuri, de droguri! nu-i de glumă! nu-i de joacă!
Eu văd, și știu, cum ajung oamenii din așa ceva, uităte câte cazuri sănt la știri cum mor, oamenii din cauza la etnobotanicelor, droguri, alcoolul, băutura, astea te distruge nu te mai faci om toată viața de la așa ceva!
Ajungi grav rău de tot de la droguri, băutură, etnobotanice, eu mi-am pierdut cel mai bun prieten din copilărie din cauza la drogurile astea, etnobotanice, este mult mai grav decât se spune la știri despre ele, eu am văzut pe viu! Real! Adevărat! Cum face un om drogat de droguri, etnobotanice, nu ai cum să stai lângă așa om! Doamne Dumnezeule ferește, la câte cazuri sănt zi de zi la știri!
Așa ceva nu este normal!
Doamne ce de comentarii... Femeia a intrebat daca este un drog puternic sau nu. Asta nu inseamna ca il si consuma.
Dependent poti fi si de alcool, nu doar de droguri. Orice consum moderat nu dauneaza. Drogurile sunt ilegale si intr-adevar da dependenta mai mult decat alcoolul, dar este si planta care vindeca de cancerul.
Nu ma intelegeti gresit, nu incurajez consumul de droguri!
Mulțumesc de înțelegere!
Cu drag.