Toate economiile si toate sperantele eu si sotul meu le-am pus in propria afacere. Nimeni din familie sau prieteni nu ne-au sprijinit! Rezultatul? Am realizat in cine sa avem incredere, am devenit oameni responsabili, si timpul petrecut ca liberi intreprinzatori ne-a dovedit ca bunastarea si viitorul este in mainile noastre si nu in cele ale unuia( angajator) care ne evalueaza doar in functie de profit, legi financiare, varsta, etc...
Intr-o zi cand se faceau poze cu clasa la scoala, m-am suit pe acoperis cu 3 prieteni, iar cand trebuia sa se faca poza, am aruncat apa peste ei.Nici acum nu stiu cine au fost cei 4 "inamici". Dar tu?
Nu cred ca am facut lucruri nebunesti! acum mi-e somn si nu ma pot gandi! daca imi amintesc o sa iti spun!
Am fumat iarba. A fost ceva nebunesc, insa fara vointa. Eram intr-un club. I-am cerut unui amic o tigara si mi-a spus: Cauta in geanta! Ma apuc eu de cotrobait, si am observat ca are mai multe pachete de tigari, insa cum era intuneric, am luat unul, pur si simplu... Am luat o tigare si am inceput sa fumez. Am observat eu ca e mai denivelata, insa nu am bagat de seama. M-a ametit foarte tare, ce-i drept. Cand am plecat, ma intreaba: Din ce pachet ai luat? Cand i-am zis, l-a bufnit rasul.
Oh.
liveincolors întreabă: