Nu cred ca s a fabricat inca o crema pentru pete care sa isi faca efectul si sa fi multumit de ea, am incercat si eu toate cremele posibile dar fara efect
Am folosit acel unguent numit Mibazon, l-am folosit timp de 2 saptamani, iti dau seama ca dupa 2 saptamani nu mi-a trecut asa tot, sa zic 30 %, dar dupa ce am terminat tratamentul am facut o pauza si timp de 2 saptamani m-am spalat pe fata cand imi mai venea mie cu sapun, in rest numai m-am dat cu nimic si dupa ce terminasem tratamentul dupa cateva zile imi trecuse toata acneea, adica buboaiele alea mari. de cosuri., am ramas cu niste pete/roseti d-alea.
Ok.Ms Pai pentru pete, ai putea sa incerci sa te dai pe fata cu miere, sau sa faci infuzii cu ceai de musetel
Miere? urasc cel mai rau mierea, eu inainte aveam cateva cosuri pe fata si mici pete putine rau de tot, auzisem de un tratament miere+scortisioara formata o pasta, si ca in 2 saptamani cosurile vor fi scoase de la radacina si ca voi scapa, pe dracu, am folosit si din acele cateva cosuri, timp de 14 zile cat am folost acest tratament cu miere, mi-a aparut acnee;-j n-am avut niciodata acnee, din cauza acelui tratament m-am iritat si acnee foarte urata mi-a aparut de la 3-4 cosuri pe fata. regret acel moment. mai ales ca in afara ca mi-am stricat fata cu acel tratament, n-am putut dormii normal mai mult de 2-3 ore seara. ca stateam cu masca aia pe fata pana dimineata. si patam perna, cearceaful. si era prea naspa. sa dormi cu ea, gen unsuroasa. off. doar eu stiu prin cate am trecut.
Ok...deci cu mierea nu a functionat... ceaiul cu musetell?
Nu m-am tinut un timp anume cu ceaiul de musetel, gen ma faceam azi, maine si poimaine luam o pauza ma mai faceap este o saptamana. nu prea mi s-a parut a da rezultate, dar nu suport caldura aia, aburii aia.
Buna, verisoara mea a avut Si-a dat cu o gramada de creme... Nu e buna niciuna. este una cu un nume complicat care costa 1 milion si ceva. de pe teleshop aia este buna din cate am auzit. sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă: