2 luni; inot zilnic, fara paine, carne slaba, mai mult vegetale, numarat caloriile
Daca ai burtica cel mai bine ar fi sa mergi la un nutritionist sa iti zica exact ce dieta sa tii si cat timp.cineva a tinut o cura de slabire destul de simpla si a dat rezultate a slabit vreo 20 de kilograme in 3-4 luni cam asa. Dieta e asa:
-luni si marti nu se manaca nimic doar apa
-iar in restul zilelor poti manca orice dar sa nu depasesti cantitatea de 300gr. de mancare. sper sa dea rezultate si la tine :d.Pa,pa
Buna...
eu, am reusit in 8 luni sa dau jos 7 kg... sh 10 cm din talie :X. Poate ca vi se pare o perioada de timp cam mare, dar nu am vrut sa urmez tot felul de diete care isi fac efectul foarte repede dar care sa imi strice organismul.
Tot ceea ce am facut, au fost... abdomene [80-100 in fiecare seara], am alegat, si am incercat sa mananc cu un program fix si nu tot felul de fast-food'uri
Mersi mult... eu nu vreau neaparat sa slabesc, doar vreau sa scap de burtica.Stiu ca asta se face prin sport, dar as vrea sa vad si eu cu ce alte modalitati sau exerciti au scapat alti de burtica