anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care a-ti folosit MRP-uri (meal repleacement product) pentru luarea in greutate (ingrasare)? A dat rezultate?
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| spy2o a răspuns:

Eu am luat one a day, si intr-adevar toata ziua am senzatia de foame, bine...nici nu mananc ca spartu, sunt mai slab din fire, nu m-a ajutat foarte mult pana acum! fa sala! ai o pofta de mancare muuuult mai mare, te si ingrasi, creste si masa musculara!

| anonim_4396 explică (pentru spy2o):

Multumesc pentru sfat. Fac ceva exercitii acasa, pentru a mai pune muschii in miscare. Am luar 2 kg, dar cam atat! Ma mentin la greutatea de 45 la 1.60 inaltime sad Si vreau sa mai pun cel putin 5 kg.

| spy2o a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu fac decat exercitii cu gantere, tractiuni si flotari(mai rar), uite o poza de-a mea de pe fb:http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/......5462_n.jpg :D