| Altair22 a întrebat:

Care ar fi cauzele somnului agitat? Tine si de fustrarile individului?

Merci happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| costymaximus a răspuns:

Sint mai multe cauze care genereaza un somn agitat, alimentatia abundenta, stresul de peste zi, etc.

| alecs871 a răspuns:

Am vazut intr-un documentar. Nu stiu cat de adevarat poate sa fie, dar la multa lume am vazut ca se adevereste. Acum mii de ani, stramosii nostri, in noptile cu luna plina ieseau la vanat (aveau activitate, nu dormeau) si acesta s-a transmis din generatii, ca in noptile cu luna pe car (cum a fost si aseara) cei ce vor sa doarma sa nu poata, avand insomnii, ar trebui sa stea trezi si cand vor sa doarma sa nu poata.

| georgiana a răspuns:

Cand te pui in pat lasa toate grijile si adormi cu mintea limpeda.

| VladyCristian a răspuns:

Posibil sa fie ce a zis alina... Pana acum credeam si eu ca acei paraziti provoaca chestia asta. Chestia e ca in noaptea asta am avut un somn agitat plus un cosmar. Am visat ca m-am despartit de prietena mea. Acest vis e urmarea gandurilor si preocuparilor din ultimele zile... straight face Deci, tind sa cred ca preocuparile si frustrarile individului sunt cauza somnului agitat si a cosmarurilor straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, tine de parazitii intestinali.