| Dearscorpion a întrebat:

Care ar fi motivele ca nu poti sa te ingrasi? Raspundeti va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Earthquake a răspuns:

Nu prea inteleg intrebareahappy dar totul depinde de metabolism. Metabolismul se poate schimba schimband mesele de zi cu zi, nedormind noaptea etc. eu zic ca pentru a ramane,, safe,, sa zic asa nu trebuie sa mananci inainte de culcare sau dimineata cand te trezesti. renunti definitiv la aceste momente. 30 minute/ zi, miscare, nu strica. Acum e vara, legume, fructe nu trebuie sa lipseasca. Org are nevoie de apa. iar el foloseste 20 % din apa fructelor. poate ca daca ne-ai da mai multe detalii despre tine, ar fi mult mai bine, pup.

4 răspunsuri:
| atoatestiitoarea a răspuns:

Motivele de îngrăşare nu este zahărul ci faptul că ronţăi toată ziua ceva, ba o prajitură, ba o ciocolată. Ideal este să mănânci când îti este foame si astfel vei scăpa de grasime. Dar ca să rămăi aşa, fară sport degeaba. Cel putin o jumate de ora de mers pe jos si un sfert de ora dimineaţa de gimnsatică oricât de banală ar fi plus cel putin 5 flotări si zece genoflexiuni şi ai să te simţi MINUNAT

| Dearscorpion explică:

Nu ai inteles corect intrebarea? Eu nu inteleg de ce nu pot sa ma ingras. Si care ar fi motivele?

| b3b3ko a răspuns:

Tine de natura firii tale, depinde de cat de activa sau pasiva esti, nici eu nu ma pot ingrasa si nu prea tin cont ce mananca.

| Earthquake a răspuns:

Aaa deci fai cei mai rau pentru nu om care ar trebui sa tina dieta...adica sa mananci dimineata cand te trezesti si seara inainte de culcare... si sa mesteci mult cand inghiti! 4 mese/ zi.