| IonelaBianca a întrebat:

Care ar trebui sa fie greutatea mea ideala la inaltimea si varsta mea? Am 1, 68 si 17 ani. Greutatea mea actuala este de 62kg. Mare problema nu e..Se vad kilogramele in plus in special la coapse si foarte putin la burta. Eram curioasa daca sunt aproape de greutatea ideala si in caz de sunt de dat jos 2-3kg imi puteti spune o metoda rapida? >:" Mananc zilnic cartofi prajiti dar asta nu pot schimba xD Am incercat insa nu pot.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| kasty a răspuns:

Http://calorii.slabute.ro/calculator-greutate-ideala.html
greutatea ideala 60 kg
greutatea normala 53-68
intra acolo si calculezi singura

| grigorescubetty a răspuns:

Http://calorii.slabute.ro/calculator-imc.html
uite aici un link unde poti calcula.
greutatea ta se incadreaza in limitele normale... dupa calcule ar trebui sa ai intre 53-72 kg pentru inaltimea ta... oricum, depasesti cam cu 9 kg valoarea minima.
metode rapide sunt, dar presupun infometare si in nici un caz consumul de cartofi prajiti zilnic. si de obicei kg acumulate ulterior sunt mai multe.
sfatul meu e sa renunti treptat la ei, sau sa te limitezi sa ii mananci dar o zi sau maxim 2 pe saptamana de pofta.in rest incearca sa renunti la prajeli si paine, paste fainoase..si sa consumi mai multe fructe si legume, carne slaba, iaurturi etc.
http://www.csid.ro/calory-calculator/
aici gasesti un calculator caloric care iti spune cate calorii poti consuma zilnic ca sa te mentii la greutatea actuala, si daca vrei sa slabesti, trebuie sa reduci nr total de calorii necesar.
bafta