Ai incercat sa faci si tu misto cu intrebarea asta dar te-ai cam dat de gol, te dai cioara, te faci ca habar n-ai sa scrii, dar ai stiut sa pui cratima la ''mi-a murit''. Lasa vrajelile
Era o gluma )) (nu era vrajeala) dar totusi te-ai prins ) ce sa spun le am cu cratimele
Nu mai face glume dintr-astea ) le dai idei la pustanii astia, o sa-si ingroape toate vietatile
?
Vorbeste fai pe romaneste ca nu le am cu limbile straineze!
Simona draga... gainile nu se ingroapa cu preot cruce si cosciug, numai oamenii se duc asa. Gainile se ard sau se ingroapa pur si simplu!
Cu ce sa le ard?
Vorbeste cu unul dintre parintii tai!
Cu bricheta.
Condoleante.
De ce nu ii faci tu unul?
Din cateva scanduri si cuie si ai rezolvat problema.
Sau mai simplu de ce nu o ingropi pur si simplu in pamant ca pe un soldat cazut la datorie?
Fiindca acea gaina banuiesc ca trebuia sa creasca ca sa fie mancata nu? Si nu a apucat deci a murit la datorie.
)))))))) ce sa spun imi place ca tine-ti la glumeee )) sunteti super amuzanti cu totii
M-am razgandit o mananc..asa moarta ceare... fara sa stie mama.ce o fi o fi! a fost prietena mea de o viata! si era grasa si frumoasa.
Stiam ca e gluma... "Si era grasa si frumoasa" Si-atat ca ma doare mana! Si gura
) )