| SecretLover10 a întrebat:

Care copil de aici are 10-11-12 ani si a fumat? Azi am vazut un copil in curtea scolii de 10 ani care fuma cate 3 tigari in fiecare pauza. Voi ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Distrusihappy

| LitlleBunny a răspuns:

Daca o iei asa eu stau in bucuresti si am priteni si colegi care fumeaza de la 8 ani.In clasa a 7 jumatate din clasa mea poate mai mult fuma.E o tampenie i-am intrebat de ce fumeaza si mi-au zis ca au vazut la aia mari si stiu ca nu e bine si nici nu le place da dupa isi pierd prietenii.Sunt mici si prosti in general pacat ca dupa nu se mai pot dezvata si apar si problemele.

| Gumã a răspuns:

Eu.12 ani, am fumat"

| Puckauca a răspuns:

Doamne.copii din ziua de azi.la mine pe strada este un baiat in clasa a 3a si fumeaza in prostie.si este si foarte increzut.Copii din ziua de azi cred ca sa fumezi este un lucru bun si sunt smecheri daca fumeaza, dar ei nu sunt constienti de pericolele la care se expun si ca isi distrug viata cu mana lor! Eu cred ca acei copii au nevoie de o vizita la psiholog si parintii trebuie sa ia masuri in privinta aceea, dar nu cu bataie pentru ca nu este o solutie. Pupici:* Fundita?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Adultii fumeaza deoarece au reusit o data sa ia o tigara, si de atunci nu s-au mai oprit(exista si oameni care s-au lasat de fumat)deoarece tigarile sunt ca un drog:daca ai fumat una, nu poti decat cu vointa sa le zici nu.Copiii mai mici fumeaza din curiozitate,deoarece vazand atata lume care fumeaza, s-au intrebat:da' oare cum or fi, ce gust or avea? Cei ceva mai mari fumeaza de obicei pentru a arata cat sunt de adulti societatii.Desigur,tigarile nu sunt bune, sanatatea ta devenind subreda.Iti poti imbolnavi plamanii, poti pierde sarcina(asta e pentru femei insarcinate care fumeaza)si toate lucrurile pe care le vezi pe pachetele de tigari, care arata consecintele! funda?

| TяαfιcAnTaDєIυβιЯë a răspuns:

Buna...
Nu ma mira nimic, in scoala mea sunt copii din cls 3 si fumeaza
Asa sunt copii in ziua de azi, iti spun eu cand o sa ajunga mari o sa regrete ca nu a ascultat de persoanele care ia'u vrut binele; adica un baiat in clasa 5, in prima zi de pasti s-a dus la discoteca si sa imbatat,te intreb u ce parere ai?
Eih bine nu este bine, ei cred ca facand toate lucrurile astea, sunt mari smecheri.Nuu,si o sa regrete, dar nu acum cand o sa se imbolneveasca;
Mie una nu mi' se pare normal, iti risti viata pentru ce? pentru ca sa creada lumea ca esti smecher!
Sper ca si u ai aceeasi parere.
Daca da imi dai o fundita?
plsspuppy dog eyes

| teodora98 a răspuns:

E treaba lor, ei sai inrautateasca viata, daca asa sunt copii din ziua de azi cu tigari; manele; figuri etc