| claudya a întrebat:

Care din clinicile private din capitala au un centru pentru depistarea osteoporozei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Romclinic, Clinica Medicală Hipocrat 2000, Centrul Medical Romar, Medicover Rombel, Medlife, Sanador, Medcenter, Lasermed. O listă a clinicilor private care oferă servicii gratuite asiguraţilor poate fi consultată pe site-ul www.casmb.ro
Mai multe poti citi in articolul din Adevarul
http://www.adevarul.ro/articole/analize-gratuite-in-clinici-private.html

2 răspunsuri:
auran
| auran a răspuns:

In spatele bisericii de langa mcdonalds'ul de pe Buzesti este o clinica specializata pentru asa ceva (am fost cu mama acolo), numai ca, cu parere de rau nu stiu sa-ti spun cum se numeste
sanatate

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Incearca la clinicile enumerate de Rroxi si mai adaug eu Centrul Medical Unirea.Eu zic totusi sa incerci la un spital de stat, sunt medici buni si au aparatura destul de buna.Multa sanatate!

Întrebări similare